dinsdag 11 december 2012

Heb jij al eens naar de autoparking gekeken?

Op het werk net voor we moeten beginnen komt iemand bij mij en zegt die heel ernstig: "heb jij al eens naar de autoparking gekeken?"
Ik bekijk die persoon alsof die een klap op zijn hoofd heeft gekregen en dan vervolgt hij:"DIE STAAT HELEMAAL VOL, ECHT VOL HE".
Het enige dat ik kon antwoorden was dat de fietsstalling ruim halfleeg was.

Het ergste is, die persoon weet dat ik ALTIJD met de fiets kom en dat ik niet in auto's geïnteresseerd ben.

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het altijd juist wel leuk om bv de files op te zoeken voor ik naar huis ga. Soms rij ik zelfs een stukje om om de file goed te kunnen bekijken :) Sadistisch misschien maar een glimlach kan ik dan echt niet onderdrukken. Net als inderdaad met de fiets naar bv een drukbezochte beurs rijden en dan fluitend je fiets neerzetten terwijl iedereen met de auto maar rondjes blijft rijden op zoek naar een parkeerplaats.
  Voor mij dé 2 argumenten om de fiets te pakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je wel, maar langs de parking kan ik maar beter uit mijn doppen kijken.
   Want sommige bestuurders hebben geen idee wat die aparte fietsbedding betekent en ik moet een op en afrit passeren en dan nog een vrachtwagenwachtplaats (langs en voorlangs) met wachtende vrachtwagens om het fabrieksterrein op te rijden. Daardoor heb ik totaal geen belangstelling voor de parking, maar enkel voor mijn veiligheid.

   Ook als ik na het werk terug naar huis rij dan wacht ik minstens 15 minuten en dan hoop ik dat er geen auto's de parking afkomen en de rotonde leeg is. Ik moet daar voorbij en ik heb daar liefst geen sakkeren de autobestuurders rond mij. Want ze hebben me al getoond tot wat ze in staat zijn (aan de parkingsafrit 2 keer bijna aangereden toen ik nog samen met de anderen de fabriek verliet).

   Verwijderen