donderdag 4 mei 2017

Stille storm.

Dat een storm niet steeds met veel geraas, herrie en kabaal langs moet komen is iets waar wellicht velen niet aan denken. Zelfs ik had daar nog niet bij stilgestaan. Maar het kan dus wel. Hier woedt namelijk een storm in alle hevigheid, maar voor de buitenwereld is die heel erg stil.

Het zat er reeds langer aan te komen, maar ik besefte het pas begin dit jaar dat er echt wat aan de hand was en halverwege februari is de bom ontploft. Mentaal gaat het niet meer. Ik zit niet zozeer in een dip, maar ben eerder bezig aan een vrije val na het afspringen van een hoge klif.

Daarbij kwam nog eens dat ik eind maart plots met een knieblessure zat (aanhechting van de ligamenten aan de knieschijf) waardoor ook het fietsen noodgedwongen beperkt bleef. Dat is nu gelukkig van de baan. Na 4 weken van sukkelen bleek een week rust en daarna een weekendje ligfietstreffen de knie verbazend goed te doen.

Ik was me al langer aan het weghouden van allerlei nieuwssites. Het nieuws op tv en radio was al langer uitgezet. Maar nu luister ik al helemaal geen radio meer of geen tv meer. Begin dit jaar was plots mijn facebook account geblokkeerd (wat had ik nu verkeerd gedaan), dat laatste resulteerde in het wegblijven ervan. Maar ik merk nu ook dat ik steeds vaker wegblijf van de ligfietsblogs en het ligfietsers.be forum.

Fietsen ga ik blijven doen, met de club meerijden ook, maar het filmen en monteren van de clubtochten zie ik voor het ogenblik niet zitten. Het belangrijkste is mezelf terug bijeen zien te harken en ineen te puzzelen. De rest is voor later.

9 opmerkingen:

 1. Het leven is heerlijk zonder al die prikkels van tv en radio en vooral reclame. Succes met het werken aan de 2.0-versie van jezelf. Je gaat er sterker uitkomen. Veel sterkte daarbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker fietsen, soms langzaam, soms hard, soms kort, soms lang, en alles een beetje uit je hoofd laten waaien, dat helpt misschien wel. Ik wens je in ieder geval veel succes bij je herstel.

  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk voel je je snel terug beter in je vel. Niks forceren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En niet teveel op die kilometerteller kijken ook, zal je knie zeker meer op prijs stellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ronny, goed dat je zo kunt analyseren wat het beste is voor je lichaam en geest. Dan ben je al een heel eind op weg. Neem er de tijd en de rust voor. Ik hoop dat het fietsen je goed zal doen, inderdaad dan maar zonder al die bijkomende prikkels. Veel succes en tot gauw weer ziens op een mooie rit.
  Groet
  Joop en Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap Ronny! Je plan tot genezing klinkt in elk geval goed, dus ik denk dat het wel weer in orde komt......

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel sterkte en vergeet niet dat er ook zonder impulsen van Media-rommel altijd weer een lichtpuntje is en af en toe je hoofd leeg trappelen op een fiets of benenwagen kan een goed begin zijn.

  BeantwoordenVerwijderen