woensdag 6 augustus 2014

BBQ-tocht in Limburg: visuele impressies.

Op 26 juli was er, voor het tweede jaar oprij, een BBQ-tocht georganiseerd door Limburgse Liggers. Vorig jaar kon ik er niet bij zijn maar deze keer ben ik wel kunnen afreizen naar Maasmechelen. Foto's heb ik niet genomen, daarvoor verwijs ik naar het --> forum <-- van de Limburgse Liggers. De sportcamera's waren wel mee en hebben de 2 ritten (er was een voormiddag- en een namiddagtocht) gefilmd.
Daarvan zijn nu 2 montages gemaakt:

Voormiddagtocht:Namiddagtocht:

2 opmerkingen:

 1. Hallo basuco
  Leuke film, schitterende tochten. Wellicht een volgende keer iets meer op de maat editen en het geluid mooier crossen, Sorry voor mijn opmerkingen, oude beroepsdeformatie. Het is wel prettig om naar te kijken, zeker ook mooie beelden
  Hendrik Jan, quest 33

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt gelijk, de maat van het geluid en de beelden spoort niet steeds helemaal. Dat is ook bewust zo. Het zijn de beelden die primeren en het geluid wordt er achteraf bijgeplaatst en daarna gecontroleerd of het er ook bij past en niet helemaal uit de haak loopt. Indien nodig wordt er daarna nog wat aan de editing gesleuteld maar alleen als het te erg scheef loopt. Anders wordt het zo gelaten.
   Er wordt gestreefd naar een visuele impressie met mooie beelden (die toont hoe en waar met de ligfietsen in groep gereden wordt) die te bekijken valt. Het is niet de bedoeling de perfecte videoclip te maken.

   Het staat natuurlijk iedereen vrij het zelf ook te proberen, en vooral het beter te doen ;-)

   Verwijderen