woensdag 31 juli 2019

Een bandentas.

Vorige week ging ik een paar 20 inch banden halen. Ik nam een tas mee waarmee ik ze normaal zou kunnen vervoeren op de vouwfiets. Uiteindelijk lukte het wel maar de (shopping) tas was duidelijk wat te klein. Omdat ik binnenkort nog eens 20 inch banden moet halen dacht ik dat ik wel eventjes een tas kon maken waarmee ik banden kan vervoeren. Daarnaast kan deze tas ook dienstdoen om een (reserve)band mee te nemen in de Orca. Een band in een tas stoppen kan onnozel lijken, maar zo bescherm je ook andere spullen tegenover de band (bvb. vuil, schuren, ...). En ik leer er ook een pak mee: afmetingen opnemen, uitzoeken hoe het aan te pakken


Mensen vragen wel eens wat ik zoal doe. Dit wegens geen tv, geen tuin en geen interesses in games. Dan doe je gewoon andere dingen. Dingen waar je bvb iets aan hebt.


3 opmerkingen:

 1. Hoi Ronny,

  Banden/wieltassen zijn verre van onnozel! Ik heb al jaren wieltassen, de set die ik nu heb kwamen net als de vorige mee met de Fulcrum Racing Zero wielset van de racefiets. Dure set, dus geleverd in bijpassende tassen.......

  Inderdaad ideaal bij vervoer/transport van de fiets als de wielen eruit moeten, zoals bij vervoer achter in de bagageruimte van de camper.

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Adri, bedankt om dat even te laten weten. Hier is het een eenvoudige draagtas die bestaat uit 2 lagen dunne maar behoorlijk sterke stof.

   Verwijderen
  2. Klopt Ronny, en die mogen dan eenvoudig zijn, maar functioneren precies zoals ze bedoeld zijn. Zeer nuttige tijdsbesteding dus!

   Verwijderen